Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 073 - 54 30 666
  • info@joopvanlanen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Schijndels beste hypotheekadviseur

Deze website is bedoeld om jou als klant te ondersteunen en informeren. Hier kun je je alvast oriënteren betreffende je (toekomstige) hypotheek en wat wij voor je kunnen betekenen als onafhankelijke hypotheekadviseur.

We gaan bijvoorbeeld in op wat een hypotheek is en inhoudt, het verschil tussen een eerste (starter) hypotheek en een tweede hypotheek (doorstromer). Echter, blijven wij van mening dat financieel advies mensenwerk is. Bij ons draait het om persoonlijk contact en het ontzorgen van jou als klant. Wij zijn het aanspreekpunt voor alle vragen betreffende jouw (toekomstige) hypotheek.
Of het nu gaat om een autoverzekering, oversluiting van je hypotheek, een rentemiddeling, een nieuwe hypotheek of de financiering van de aankoop van een andere woning; wij hebben de kennis en kunde in huis je van het best passende advies te voorzien.

Klik hier voor meer informatie over hypotheken.

35 jaar ervaring

Door 35 jaar ervaring in het vak (én in Schijndel), hebben wij dé kennis en vaardigheden in huis om je het best passende advies te geven en kennen we de markt op ons duimpje. Wij kennen het reilen en zeilen in Schijndel en omstreken.

 

Je zult zien, dat deze website je, beknopte, maar relevante informatie geeft rondom onze dienstverlening.
Wij zijn, als onafhankelijk adviseur, niet gebonden aan één partij. Hierdoor hebben wij een groot aanbod en kunnen we samen de hypotheek kiezen die op jouw situatie en wensen aansluit.
Neem de website rustig door en.... mocht je iets niet kunnen vinden of je hebt een vraag? Bel ons dan. Voor toelichting, of een afspraak. Want, internet of niet, onafhankelijke financiële dienstverlening is en blijft mensenwerk. Mochten er dingen onduidelijk zijn, zorgen wij ervoor dat die verdwijnen. Persoonlijk contact en jij, als klant, staat bij ons voorop.

 

Dus wil je een huis kopen in regio Schijndel? Je hypotheek verhogen voor een verbouwing? Of je lopende hypotheek oversluiten? Of je verzekeringen laten controleren? Neem dan contact met ons op. Wij hebben de kennis in huis en helpen je graag en zorgen ervoor dat je na afloop met een zeer tevreden gevoel terug kunt kijken op het gehele proces. Bij ons weet je waar je voor tekent!

 

Vriendelijke groet,

Joop & Lars van Lanen